"Mercator-BH" preuzeo objekte "Drvoprometa"

Bez autora
Oct 27 2011

Slovenski Mercator Group potpisao je ugovor o strateškom partnerstvu između kompanija Drvopromet i Mercator-BH. Prema ovom sporazumu, Mercator-BH preuzet će komercijalne aktivnosti Drvoprometa. Ovim ugovorom Mercator-BH preuzima na duže vrijeme 63 trgovačka objekta DP Marketa, koja pripadaju Drvoprometu u Srajevu i nekoliko gradova u BiH, čija se ukupna prodajna površina prostire na više od 24.000 kvadratnih metara. Mercator-BH najavio je da strateško partnerstvo uključuje kupovinu zaliha opreme te zadržavanje osoblja i prodaje naveliko. Sporazum će stupiti na snagu nakon potvrde Konkurencijskog vijeća BiH.

"Mercator-BH" preuzeo objekte "Drvoprometa"Slovenski Mercator Group potpisao je ugovor o strateškom partnerstvu između kompanija Drvopromet i Mercator-BH.

Prema ovom sporazumu, Mercator-BH preuzet će komercijalne aktivnosti Drvoprometa.

Ovim ugovorom Mercator-BH preuzima na duže vrijeme 63 trgovačka objekta DP Marketa, koja pripadaju Drvoprometu u Srajevu i nekoliko gradova u BiH, čija se ukupna prodajna površina prostire na više od 24.000 kvadratnih metara.

Mercator-BH najavio je da strateško partnerstvo uključuje kupovinu zaliha opreme te zadržavanje osoblja i prodaje naveliko. Sporazum će stupiti na snagu nakon potvrde Konkurencijskog vijeća BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik